Prijsuitreiking 2022-2023

De prijsuitreiking werd zichtbaar een vrolijk gebeuren.

Eindelijk weer een normaal schaakseizoen met weer een eerlijke strijd om het kampioenschap van onze gezellige schaakvereniging. Van ons nieuwe lid Thomas Broek konden we wel verwachten dat hij hoge ogen ging gooien. Hij was van andere schaakverenigingen eerder ook al kampioen. Maar onze eigen vroegere kampioenen deden hem de titel niet kado. Uiteindelijk won Thomas toch, zij het met een klein verschil.

Ex-Kampioen Martin (rechts) feliciteert zijn opvolger Thomas Broek.

Twee ex-kampioenen die het duidelijk zichtbaar zeer sportief opvatten. 2e prijs voor Ron de Vink

Wat ook geldt voor Bert Kuijer, 3e plaats

We speelden dit jaar extern maar liefst in de 1e klasse NHSB. En daarom was de prestatie van Frank de Geus extra opmerkelijk: beste bondsprestatie, met 4,5 uit 6!

En een troostmedaille voor onze altijd goedgehumeurde Peter van Putten, een ‘donor’ voor onze altijd aanwezige gezelligheid.

Het was een goed seizoen. Fijn dat drie nieuwe leden lijken nu definitief ons te willen blijven versterken. Alleen jammer dat een paar nieuwe krachten die bij ons kwamen kijken, toch weer afhaakten . Waardoor we toch een beetje moeten blijven hopen op nieuwe leden voor ons kleine, maar gezellige clubje.