Broek in Waterland

Afgelopen weekend speelde Thomas Broek mee in een groot toernooi bij  onze vrienden van sc Purmerend. Er deden 60 spelers mee. En Thomas won dat toernooi!  Door een sterk slotoffensief  haalde hij twee andere potentiële winnaars op de valreep nog in. Jawel! Hugo Ent en Kees Kerkdijk wezen me erop dat in het Noordhollands Dagblad, editie Waterland, een artikel aan het toernooi en aan Thomas Broek gewijd werden. Dus niet alleen wij zijn onder de indruk van dat geweldige succes van Thomas! Proficiat Thomas! We zijn nu nog blijer met je.

Ook Sven deed mee, en behaalde een zeer verdienstelijke 2e plaats in zijn 2e groep. Ook Hans vertegenwoordigde ook een beetje ons clubje, maar  wil even niets meer horen over zijn resultaat in groep 3.

Ik kreeg o.a. van Paul foiomateriaal doorgestuurd dat ik u niet wil onthouden:

Afbeelding groter? Klik erop!