Jaarvergadering en prijsuitreiking 2014-15

Voor grotere en betere foto's ze aanklikken (soms dubbel klikken) , vasthouden, en voor kleiner weer terug via    < 

Het seizoen zit er weer op. Dus jaarvergadering. Bijna iedereen was er!

      IMG_8454bWEG

Ze hadden er zin in. Paul vertelt nog gauw even een mop!

Voor de inhoud moge ik u verwijzen naar de onovertroffen notulen van onze excellente secretaris-generaal, onder het hoofd "organisatie" (binnenkort in dit theater)

Voor menigeen toch het belangrijkste agendapunt: de prijsuitreiking:

IMG_8455bWEB

"Eigenlijk hoor ik hem te krijgen, maar vooruit maar! Alweer een derde prijs voor onze duizendpoot Martin."

IMG_8457bWEB

"We weten dat je je best gedaan hebt! Maar ja Ron, het kan niet altijd zomer zijn! Misschien een reden om nu eindelijk eens iets aan openingentheorie te gaan doen. Maar hoeft niet hoor, we houden zo ook wel van je."


IMG_8459bWEB

Vorig jaar zei Bert Kuijer: "Volgend seizoen moet ik maar een tandje bijzetten." Nou dat heb je gedaan! Wel twee! Gelukkig is het prijsje maar klein. Past misschien nog in een hoekje van die overvolle prijzenkast.

IMG_8461bWEB

En ook maar even nadenken over een nieuw  klein prijzenkastje in huize Kuijer, voor Niels, de "beste jeugdschaker bij de senioren". Jullie kunnen er trots op zijn. De een op de prijs, de ander op de zoon.

IMG_8464bWEB

Een geheel nieuwe vinding: een prijs voor de "blijste schaker" van de club. En dat is Jasper, altijd vrolijk, nooit sjaggerijnig, ook niet als hij weer eens een mooie stelling middels een geweldige blunder verknoeid heeft. Zo moet je wel een heel sterke worden! Ooit ! Wat ons betreft: spoedig!

IMG_8465bWEB

Wij hopen dat dit plaatje typerend is. Dat ook wij zo afscheid nemen van een mooi seizoen. Tot september! U hoort nog van mij!